Monday, 23 December 2013

Innalillah.. Lagi orang kematian suami


Salam semua,
tengah sedih baru dapat tahu kawan satu ofis husbandnya meninggal kemalangan.
Dia PJJ dgn husband. Pagi tadi dlm pukul 11 lebih kat surau ofis baru terdengar dia ckp dgn member
"nak cari kje kat *** benefit kurg dna gj rendah sket. Tapi mmg sepatutnya tempat sy dgn husband sy kan?"
masa tu dia gelak sketlah (mksud memperlekehkan diri dia sndiri lbih kurg gitu la).

Tup2..
Kul 12 td dia dapat berita sedih tu.
Untuk pengetahuan dia baru naik cuti bersalin kire ank dia umo dlm 3 bln la.
Baru kwen taun lepas..

Just magine.. Ya Allah Kau sehebat2 Perancang.
Kami tidak tahu apa2.

Moga Allah beri kekuatan kepada ofismate tu. :(

2 comments:

  1. Ya Allah, besar dugaannya Kak Baby......semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang dijanjikan syurga dan diberi ketabahan hati pada kawan Kak Baby tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la Yani. tak terkata rasenye even utk kita yg hanya dengar berita ni kan. dahla baru kwen, ada ank kecik pula.. dugaan utk naikkan darjat dia kan.

      Delete