Friday, 14 September 2012

Mulut laser tak ingat!


Salam semua..
Ni nak cite + kongsi sket pengalaman2 dan observation dengan si mulut2 laser..

Kawan yg mengaku bestpren pun bleh laser dengan tak semena2 tanpa memikir objek yg dilasernya itu..
Berjaga2 lah kawan2.. kalu hati (especially kesabaran) tak kuat jgn cuba la nk mmebuka mulut ngan dorg2 tu, bolayankan ajer... cpt2 tukar link mcm hyperlink - pop up kan cerita yg lain sama sekali..
or kalu geng2 semua pun tiba2 tekan button yg bleh menukarkan diri menjadi LASER juga hehehe silalah bukak topik yg memburukkan diri/ melemahkan diri mereka pula (xpe ckp depan2 dia, bukan mengumpat). SUPAYA mereka tersedar dan len kali berpikir sampai nk pecah kepala bila nak melaser org! (hehehe betul ke tak cara ni yek).

Tahlah dorg2 ni kdg sbb yg dilasernya adalah org pendiam lg xpandai melaser mcm saya ni, so diaorang keeeepppp and keeeepppp duin the same thing over and over. Tak gheti2 akan perubahan muka org ke,.. apa ke...

cth 1: saya baru kawen end of 2010 (masa umur dah nak masuk 35). so upload le gmbr kawen (utk bgtau membe2 akhirnya bejaya juga daku dpt status isteri yg kuusahakan sejak lebih 10taun hehe, mengharap kwn2 berkongsi kegembiraan tersebut..) alih2 dlm byk2 komen ada gak terselit 'baru naik pelamin ke?' - eh sori kalu org lain bertanya saya mmg ok kut, tp dtg drpd kwn masa form 6 (lain2 kelas punnn). sblum2 tu pun ada dia chat fb ngan sy, ayat nye xhingat.. tak kawen2 lg kau ni?.. bla bla bla.. (hishh kau ni aku xigt pun rapat sgt ngan kau jgn mandai sgt ye?) .. komen tu (utk sy yg ganaz tp sentimental di dlm ni) tak sesuwaii dimuatkan bersama2 komen2 org lain yg guna ayat menggembirakan tu. huh!

cth 2: 
Anyway guys,.. this is for US,.. be positive k.. (entry di atas tu hanya sbg luahan perasaan dan berkongsi pengalaman + memberi tunjuk ajar hehehehe shj..)

2 comments:

  1. thnks ye kak baby sudi singgah blog kite..;)

    ReplyDelete
  2. anna.. sama2.. moga dirahmati Allah selalu ye :)

    ReplyDelete